Rólunk

A Kiefer Group 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsen megismertetni a vállalati és magánszféra szereplőivel a testbeszéd jeleinek felismerését, valamint a hazugságok detektálását. Még ebben az évben a Kiefer Group elindította az „Árulkodó hazugságok” nevű képzését, és azóta is népszerű az emberi viselkedés és hazugság detektálás iránt érdeklődők körében.

A cégünk által kifejlesztett „Üzleti hazugságok” tréning során színészek közreműködésével és szerepgyakorlatokon ismertetjük meg az üzleti élet szereplőit a megtévesztésre utaló jelekkel. A tréning eredménye, hogy a résztvevők meg tudják állapítani ha tárgyalópartnereik, hordoznak valamit a felszín alatt.

Az értékesítési szakemberek, valamint a felső- és középvezetők tréningünk által hatékonyabbá tudják tenni munkájukat, ugyanis megtanulják értelmezni az árulkodó jeleket, mely által megállapíthatják, hogy egy projektnek vagy együttműködésnek mekkora esélye van a megvalósulásra. Így pénzt, időt és energiát spórolhatnak, ezáltal munkájuk „tervezhetőbbé” válik. Az is előfordulhat, hogy a tárgyaló felek érdekei ellenkezőek és igyekeznek elrejteni valódi motivációikat, érdekeiket. A képzésünkön tanult technikák alkalmazásával azonban ezek kiderülnek, így jobb döntéshelyzetbe kerülhetnek az érintettek.

A Kiefer Group célja, hogy az emberi viselkedés élvonalbeli tudományát elérhetővé tegye a magyarországi érdeklődőknek.