Rólunk mondták

Jó hangulatú előadásokon megtanulhatjuk az emberismerethez szükséges eszközöket. Alkalomról alkalomra fejlődhetünk addig, amíg a gyakorlatban is kipróbálhatjuk a tudásunkat.  A munkámban már alkalmazom, különösen a jó emberek "feljebb vitelét", amikor rosszabb állapotban vannak.
Bunyeváczné Méh Zsuzsa, Egyéni vállalkozó
Nagyon örülök, hogy eljutottam erre a tanfolyamra, és megtudhattam ezeket az emberismerethez szükséges dolgokat. Ha tehetném, akkor már az iskolai tananyagban kötelezővé tenném ezeket az ismereteket. Mindenkinek csak javasolni tudom!
Lengyelné H. Mariann, Ingatlanközvetítő

Ismerjük meg egymást, ismerjük meg az ügyfelet, illetve a konkurenciát. Fontosnak tartom, hogy felismerjük az érzelmeket az embereken, mert soha nem tudni, ki sétál be az irodába.
Kormos Attila
Jobban megértettem az összefüggéseket. Gyakorlati hasznát veszem majd a mindennapokban is. Sok kérdésemre kaptam választ. Egyre izgalmasabb.
Patonai T. L.

 • Az emberek általában nem tudnak bánni egymással. Ahhoz, hogy jobbak legyenek az emberi kapcsolatok, meg általában az emberek, valamit tenni kell. Az első, hogy legalább te legyél tudatában annak, hogy ez hogyan lenne lehetséges. Ehhez nyújt segítséget a tanfolyam.
  Trepinszki József
 • Az egyik legjobb, leghasznosabb alkalom volt a mai nap - Nehéz emberek kezelése. Kaptam egy nagyon jó eszközt és megoldást hogyan tudjam ezeket az embereket kezelni, illetve ami nagyon fontos, hogy másoknak is felnyithatom a szemét arra, hogy "elnyomás" alatt vannak. Köszönöm!
  Patonai T. L.
 • Emberismeret fejlesztő. Érzelmi szintek felismerését tanuljuk. Kapcsolatépítő
  Töreczkiné Zsadányi Nóra
 • Segít jobban megérteni az Életet, hogy mi miért történik és hogy az hogyan tehető jobbá. Felismerést adott (már megint) nem csak a környezetemmel, hanem saját magammal kapcsolatban is. „Jó pasi, jókat mondott”.
  N. N.
 • A tanfolyamon elhangzott ismeretekre mindenkinek szüksége van! A mindennapi életben az elhangzottak maximálisan használhatóak.
  Komjáti Ilona, könyvelő
 • Csak ámul az ember, hogy mi mivel van összefüggésben és honnan hová lehet eljutni, ha ismered az embereket és önmagad!
  G. Zoltán
 • Amit ma kiveséztünk, az elengedhetetlen az emberekkel való megfelelő bánás szempontjából. Ez nagyon fontos mind az üzleti, mind a magánéletemben is.
  Nagy Antal
 • Nagyon hasznos volt, mivel segít az emberekkel való kapcsolatteremtéshez, segíthetek nekik az érzelmi skálán feljebb jutni, és ez emberi és üzleti oldalról is jobb profitot termel.
  Galvács Zoltán
 • Gyakorlatias, életszerű, „élet-szagú” képzés. Aki emberekkel dolgozik, azoknak elengedhetetlen. Profitálhat belőle a magánéletben, munkahelyén az ember.
  Demeter Tibor
 • Azt kaptam, amit vártam. Nagy tapasztalattal, mély tudással rendelkező előadót hallottam, aki felkeltette az érdeklődésemet.
  Rebenák Csaba
 • Szomorúan jötten, lelkesen megyek! Jók voltak a példák a szintek felismeréséhez.
  Dévényi Csaba
 • Figyelem felkeltő volt. Rendszerezte az ismereteimet. Segített tökéletesíteni az emberismeretemet.
  Matóczáné Hart Erzsébet
 • A legfontosabb, amit ma megtanultam, hogy az emberi érzelmek kezelésének megtanulásával jobban irányíthatom az életemet és a kapcsolataimat. Jó volt! Köszönjük!
  Melcher Doris, tanuló
 • Nagyon jó volt! :) Az elején nem is gondolnád, hogy mennyi mindent megtudsz az emberekről és ez által magadról is. Felismered, hogy ki, miért és hogyan viselkedik veled és hogy ez hogyan hat az emberi kapcsolataidra. Szerintem mindennapi céljaink eléréséhez elengedhetetlen megtudni azt, hogy milyen szituációban hogyan viselkedjünk. Mi tetszett legjobban? Hogy alapvető útmutatást kaptunk az élethez és Dani közvetlen stílusa.
  Melcher Doris
 • Nagyon jó képet kaptam az érzelmi szintek betekintéséről. Használható lesz a munkám során is. Pozitív eredményekhez és sikerekhez nélkülözhetetlen az alkalmazásuk. Az egész tréning tetszett, felépítése, a gyakorlatok és hogy közösen voltunk benne az előadásban, nem csak úgy mint hallgató.
  Fridély Izabella
 • A tanfolyam ismét kiváló volt. Az iskolában kellene tanítani az érzelmi skálát. Más emberek lennénk, másként viszonyulnánk egymáshoz. Kevesebb konfliktust kellene átélnünk, elégedettebbek, boldogabbak lennénk. Más lenne a viszonyunk az anyagi javakhoz is.
  Komjáti Ilona
 • Tanulságos volt számomra. A valóságról szólt, az emberek egyéniségéről, az igazságról.
  Sáfrány Edina